HTML

Pátfalvai korrajz

Apátfalva község korrajza. Célom elsősorban az itt élő emberek szemével láttatni a falut. A minden napok történései hogyan határozzák meg a jövőt. Miben rejlik a továbblépés lehetősége. Van-e erre akarat? Vannak-e akik ezért tennének? Vagy bízzuk arra a néhány emberre akik eddig is hajlandóak voltak akár áldozatokra is? Vannak akikről tudunk, vannak akiket meg kell találni!

Apátfalvi képek

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Így látom 2.

2008.01.03. 17:38 :: andreas

Véleményem változóban

Az oldal indítása talán eléri célját. A „talán" azért, mert több megkeresett személlyel a riportot nem igazán sikerül megvalósítani. Mivel kíváncsiak vagyunk, türelemmel várunk! Mindennemű vállalkozásról kb. fél év után lehet megmondani szükség van-e rá.
A fogadtatást még nem tudtam felmérni. Azt látom, hogy az emberek nehezen nyilvánítanak véleményt. Ezt bizonyítja , hogy még egyik riporthoz sem történt hozzászólás. Így viszont nehéz az előrelépés. Pedig biztos vagyok abban, hogy az internet szolgáltatásról és a polgármester úr által ismertetett programokról is meg van a lakosság véleménye.
Az én véleményem - bizonyos tekintetben – változóban. Meg kell állapítanom, hogy sok minden forrásban van. Az ezen a fórumon megjelent riportok és az „Apátfalvi Hírek”-ben rendszeresen megjelenő tudósítások mutatják mennyi megoldásra váró feladat van. És érzékelhető a forráshiány, amely sokszor akadályozza a továbblépést. Nincs irigylésre méltó helyzetben a falu vezetése! Lehet, hogy több választási ciklusban elmaradt feladatokat kell pótolnia!
Látszik az igyekezet, a falu viszonylatában sok meghirdetett program, mely mozgatni próbálja az embereket. Hogy milyen sikerrel ezt én megállapítani nem tudom. Ha valaki vállalná a tájékoztatást és megküldené részemre, szívesen megjelentetném – akár fotókkal együtt.

Szólj hozzá!

Címkék: andreas így látom

A bejegyzés trackback címe:

https://patfalvaikorrajz.blog.hu/api/trackback/id/tr55283481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása