HTML

Pátfalvai korrajz

Apátfalva község korrajza. Célom elsősorban az itt élő emberek szemével láttatni a falut. A minden napok történései hogyan határozzák meg a jövőt. Miben rejlik a továbblépés lehetősége. Van-e erre akarat? Vannak-e akik ezért tennének? Vagy bízzuk arra a néhány emberre akik eddig is hajlandóak voltak akár áldozatokra is? Vannak akikről tudunk, vannak akiket meg kell találni!

Apátfalvi képek

Utolsó kommentek

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

"A mai nap eseménye" - riport Klaraval

2008.06.03. 23:09 :: andreas

Riportot készítettem „Klaraval". Elárulta ki van e név mögött, de mint az  alábbiakból is kiderül, továbbra is Klara akar maradni. És azt is megtudjuk, hogy - másokkal együtt - örülne a falusiak nagyobb aktivitásának. Tartsuk tiszteletben a kérését!
 
- Sokak által olvasott „fórumíró" vagy Apátfalván! Álnéven jelentkezel naponta, de vajon tudják-e az olvasók, hogy ki az a „Klara"?
 
A közvetlen környezetem,a barátaim,munkatársaim,természetesen tudják,ki az a "Klara". Nem szeretném, ha ez a továbbiakban nyilvánosságot kapna, mert ezen a nicken írtam először a Fórumba, és továbbra is szeretnék úgymond csak "álnéven" írni a hozzászólásaimat.
- Mindig is csodáltam a naprakész adatokkal bíró embereket. Honnan az energia az információ gyűjtéshez? Mi az indíttatásod? A foglalkozásodból, vagy érdeklődésedből, kultúra szeretetedből fakad?
Az interneten,minden megtalálható,ami az embert érdekli,amiről többet szeretne tudni. Amikor elindult ez a Fórum Apátfalván, nagyon örültem. Köszönöm Ludányi Jancsinak! Azt hittem,létrejön egy olyan Fórum szűkebb környezetünkben, mint amilyenek a "nagy" Fórumok. Sajnos az Emberek érdektelensége,illetve nem is az érdektelensége,mert nagyon sokan naponta olvassák ,inkább a visszahúzódása lett a jellemző. Ahogyan én, bárki írhat, hozzászólhat álnéven, nem kell a nyilvánosság elé lépnie.
A Fórumon a napi jelentkezéseim, azt hiszem a kultúra, az irodalom, a művészetek szeretetéből fakad, de említhetném a sportot, az érdekes, izgalmas dolgokat is. Úgymond, minden érdekel. Minden amiről sokszor én is akkor hallok először.

- Beavatnád az olvasókat, hogy honnan ez a sok adat. Mennyi időt igényel az összeállítás? Van-e segítséged?
 
A sok adatot,össze lehet szedni, vannak" bejáratott" forrásaim.:)))
Az idő nagy Úr! Sokkal több érdekes dolgot szeretnék megosztani a Kedves olvasókkal, mint ami naponta belefér az időmbe. Nincs segítségem, magam keresem a cikkeket, az eseményeket, amihez odaillő képet is keresek. Több-kevesebb sikerrel.
Van egy kedves "net ismerősöm" aki létrehozott az apatnet  fórum oldalán két témakört. Egyik a „napi időjárás", a másik az „Apátfalvi ételek". Ő is nagy lelkesedéssel jön ide minden nap. Email-en szoktunk néha beszélni, sajnálja, hogy rajta kívül, senki nem szól hozzá.
Itt szeretném megköszönni a színvonalas hozzászólásait.

- A „Versek, idézetek"- hez milyen szempontok szerint  válogatod a témákat. Mi határozza meg, hogy az adott napon kinek a versét ismerteted, vagy kitől idézel?
 
A versek, idézetek, az irodalom, mindig a kedvenceim voltak. Nagyon szeretem a verseket, a művészeteket. Az, hogy milyen verset teszek be adott napom, sokszor a hangulatomtól, a lelkiállapotomtól is függ. Ezeket a verseket, néha nagyon sokáig keresem.

- Az illusztrációk is csodálatosak – biztosan van miből válogatni.
 
A képek,illusztrációk keresése vesz el a legtöbb időt. Rengeteg forrás van a neten, csak meg kell találni.
Szeretném, hogy a vershez a megfelelő képet találjam meg. Ez nem mindig sikerül.

- Mit gondolsz a faluban élők mennyit merítenek a Te „írásaidból"?
 
Ezt nem tudom megmondani. Annak azonban mindig örülök, ha látom,naponta többen olvassák a hozzászólásaimat. Köszönöm szépen az érdeklődést! Ilyenkor úgy érzem, nem csak én éreztem jól magam - másoknak is tudtam valami pluszt adni.
 

Szólj hozzá!

Címkék: kultúra klara

A bejegyzés trackback címe:

https://patfalvaikorrajz.blog.hu/api/trackback/id/tr18502325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása